Done

De huisgenoten en de Belgische biermaffia*

Er was eens een mooie Duitse prinsesje dat leefde met acht huisgenoten. Drie waren mannen, 5 waren meisjes. Ze kwamen uit zeven verschillende landen: Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. Ze leefden in een vervallen huis in Brussels.

Op een mooie dag vonden ze veel geld in de brievenbus. Het Belgische biermaffia stopte in ween ze worde vervolgt door de politie. De huisgenoten waren heel dorstig. Ze kopten veel bier en werden dronk. Laat in de nacht kwam die Belgische bier maffia terug. Omdat ze het geld niet konden vinden braken ze de deur open.

Ze zochten het geld in de keuken maar ze vonden alleen maar bier flesjes over de vloer. Een van de maffia mannen viel over een bier flesje en brak zijn nek. De tweede van de drie zocht het geld onder de wasbak. Toen hij weer recht kwam, sloeg hij zijn hoofd tegen de rand van de wasbak. Hij was op slag dood. De derde man zocht op het balkon maar toen hij over de balkonrand leunde, gleed hij uit over een plas bier en viel naar beneden. De dood kwam snel.

In de morgen, werd het Duitse prinsesje vroeg waken en ging de keuken in. Toen ze de dode Belgische bier maffia mannen zag, schreeuwde ze. Al is haar huisgenoten kwamen snel naar de keuken. Toen ze de dode mannen zagen, kregen ze honger. Ze besloten de dode mannen in te vriezer om ze voor de barbecue te gebruiken.

Het Duitse prinsesje maakte aardappelensalade en ze kochten heel veel bier voor de barbecue. Ze hadden een heerlijk weekend.  De Belgische bier maffia mannen smaakten naar kip. De huisgenoten leefden nog lang en gelukkig.

*I give absolutely no guarantee for right spelling and/or a meaningful, logical story. My Dutch is not good enough for this and I was cheating anyway since I had the help from my Dutch flatmate and my Belgian colleague. Still, I wanted to share my first, last and only Dutch homework with you. So, enjoy 🙂 De vlooi

PS. Special thanks go to my Dutch flatmate who is a very nice and handsome guy (he is reading this and in case I need his help again…)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s